Postet nga: kryetaret e komunave

Progresi i kryetarëve të komunave në përmbushjen e premtimeve zgjedhore

Instituti GAP ka publikuar në platformën elektronike “Letërnjoftimi i Komunave” vlerësimin më të fundit rreth përmbushjes së premtimeve të kryetarëve të komunave nga zgjedhjet lokale 2017. ...

Hoti: Do të jetë e vështirë që të kompensohen të gjitha dëmet nga vërshimet  

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti ka mbajtur një takim virtual me kryetarët e komunave për menaxhimin e pasojave të vërshimeve, në të cilin kanë ...

Fillon takimi i Hotit me kryetarët e Komunave

Ka filluar takimi i kryeministrit Avdullah Hoti me kryetarët e Komunave të Kosovës.

Hoti nesër takohet me kryetarët e komunave për fillimin e procesit mësimor

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se nesër do të takohet me kryetarët e komunave dhe ministrat përkatës, për të diskutuar ...

Kryetarët e komunave thirrje qytetarëve: Rreziku nuk ka kaluar, kujdes

Me lehtësimin e masave, sipas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë, i cili filloj të zbatohet të hënën e 4 majit, edhe qytetarët filluan të ndjehen ...

Kryetarët e komunave me pak premtime të përmbushura

Instituti GAP ka publikuar në platformën elektronike “Letërnjoftimi i Komunave” progresin e kryetarëve të komunave në përmbushjen e premtimeve të dhëna në zgjedhjet e fundit ...

Kryetarët e Komunave 'harrojnë' zotimet për të drejta të barabarta gjinore në pronë

Kryetaret e komunave refuzojnë të tregojnë nëse kanë pronë në emër të përbashkët me gratë e tyre

Mbahet takimi i MPB-së me kryetarët e Komunave për sigurinë

Sot do të mbahet takimi i MPB-së me kryetarët e komunave të Republikës së Kosovës.