Postet nga: kryetaret e komunave

Si zgjidhet kryetari i komunës sipas Ligjit?

Zgjedhja e kryetarëve të komunave në Kosovë bëhet sipas Ligjit për Zgjedhjet Lokale.

Pagat e kryetarëve të komunave të Kosovës sipas numrit të banorëve

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta ndryshojë mënyrën se si do të paguhen kryetarët e 38 komunave të Kosovës. Kjo pasi Ligji i ri për ...

Ligji i pagave, kryetarët do të paguhen në bazë të numrit të banorëve të komunës që udhëheqin

Ligji i ri për paga në sektorin publik, parasheh që kryetarët e komunave të Kosovës të paguhen në bazë të numrit të banorëve që ka komuna ...

Projektligji i ri i pagave, kryetarët do të paguhen në bazë të numrit të banorëve të komunës që udhëheqin

Projektligji i ri për paga parasheh që kryetarët e komunave të Kosovës të paguhen në bazë të numrit të banorëve që ka komuna.

Në 4 komuna të drejtuara nga LVV-së dhe 3 nga LDK shkojnë mbi 1 milion euro nga Qeveria

Qeveria e Kosovës javën e kaluar mori vendim që t`i ndajë mbi 1 milion euro për 7 nga 38 komunat e Kosovës për t`i ndihmuar në ...

Lladrovci ia kërkon Kurtit mbështetjen e 12 projekteve për Drenasin

Kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci ka falënderuar kryeministri Albin Kurti dhe zëvendëskryeministrin Emilja Rexhepi për takimin e sotëm në Prevallë mes qeverisë ...

Masat anti-COVID, Komunat: Ministri Vitia premtoi se do merren parasysh 90% e rekomandimeve

Kryetarët e Komunave sot kanë mbajtur një takim të organizuar nga Ministria e Pushtetit Lokal (MPL) dhe Ministria e Shëndetësisë (MSH) lidhur me situatën pandemike.

Ministri Elbert Krasniqi tregon se çka u diskutua në takimin e Arben Vitisë me kryetarët e komunave

Takimi virtual i thirrur nga ministri i Shëndetësisë Arben Vitia me kryetarët e komunave ka përfunduar minuta më parë.