Postet nga: Kryesia e Kuvendit

Kuvendi mban seancë të enjten

Kryesia e Kuvendit më mbledhjen e sotme ka konfirmuar se seanca e re do të mbahet këtë të enjte në orën 10:00.

Kryesia e Kuvendit pa kuorum, të enjten mbahet seancë për pikat e papërfunduara

Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk ka pasur kuorumin e nevojshëm për të mbajtur mbledhjen e sotme.

Kuvendi mban seancë të enjten, në rend dite shqyrtimi i tri projektligjeve

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet të enjten për të mbajtur seancën e re plenare.

Hoxhaj: Janë humbur rreth 2 milionë orë mësimore

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit ka thënë se Qeveria dhe sindikatat duhet të bëjnë një zgjidhje të pë...

Të mërkuren dhe të enjten dy seanca, pastaj Kuvendi shkon në pushim

Të mërkurën me 3 gusht dhe të enjten do të mbahen dy seanca në Kuvendin e Kosovës, e më pas ky institucion do të shkojë në pushim, duke ...

Deliu: PDK synon që të miratohet projektligji që rregullon çmimin e barnave

 

Tahiri: Është e pakuptimtë mos të sjellet në Kuvend Ligji i pagave

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, pas mbajtjes së mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, ka thënë se është e ...

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, deputetët dakordohen për dy seanca - VIDEO

Shefja e grupit parlamentar të Vetëvendosjes, Mimoza Kusari-Lila është deklaruar pas mbajtjes së mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit.