Postet nga: Kroaci

Policia e Kosovës do të blejë 10 qen për njësinë 'K9' në vlerë prej 54 mijë euro

Policia e Kosovës ka nënshkruar kontratë në vlerë prej 54 mijë euro për blerje të 10 qenve.

Kroacia përjashton mundësinë e trafikimit të organeve në rastet e transplantimit të veshkave

Ministri i Shëndetësisë në Kroaci, Vili Berosh, tha të mërkurën se pas hetimeve nga Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm, kanë ardhur në përfundim ...

Hetime për transplantim të dyshimtë veshkash në Kroaci - i përfshirë një donator kosovar

Ministria e Shëndetësisë e Kroacisë ndaloi përkohësisht programin e transplantimit të veshkave nga donatorë të gjallë në Qendrën Spitalore në Zagreb, për shkak të ...

Haxhiu pjesë e konferencës në Kroaci bashkë më përfaqësues nga shtetet e rajonit 

Hartimi i legjislacionit në sundimin e ligjit dhe instalimi i një fryme të re të qeverisjes me duar të pastërta, po konsiderohen hapa pozitivë drejt luftimit të korrupsionit në ...

Ura që do të transformojë udhëtimin në Ballkan

Ura Peleshac e Kroacisë, së shpejti, do t’iu mundësojë udhëtarëve të shmangin disa pika të kontrollit kufitar, por jo të gjithë janë të mahnitur me strukturë...

Kroaci, Anja Shimpraga emërohet zëvendëskryeministre nga radhët e pakicës serbe

Parlamenti kroat me shumicë votash shprehu besimin që përfaqësuesja e Partisë së Pavarur Demokratike Serbe (SDSS), Anja Shimpraga, të marrë postin e zëvendëskryeministres për Çështje ...

Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Agjencia Kundër Korrupsionit ka nisur procedurat për verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj.

Një grua vdes si pasojë e tërmetit në Bosnje-Hercegovinë

Një grua e re ka vdekur dhe të paktën tre të tjerë janë plagosur si pasojë e një tërmeti të fuqishëm që ka goditur Bosnje-Hercegovinën në ...