Postet nga: Korrupsioni

Rëndësia e Konsistencës së Kundërshtimit të Keqqeverisjes

Rebelimi i përditshëm për të kundërshtuar problemet që vijnë nga qeverisja ishte tema e debatit të tretë rreth korrupsionit në kuadër të festivalit “DokuFest”.

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Ministrja e re e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kanë diskutuar sot për shumë çështje të fushës së drejtësisë dhe pë...

Miratohet Reforma që Pastron Drejtësinë nga Korrupsioni

Parlamenti shqiptar ka miratuar në orët e para të së premtes reformën e shumëpritur të drejtësisë. Miratimi vjen pas 18 muaj pune teknike dhe politike dhe ditë...

MFSK-ja Lanson Programin e Integritetit

Ministria e Forcës së Sigurisë ka lansuar programin e integritetit, i cili ka për qëllim forcimin e integritetit të Ministrisë por edhe të FSK-së.

Shoferi Sekser Përjashtohet nga Puna

Luan Delili, shoferi i Prokurorisë së Prizrenit, për të cilin emisioni “Drejtësia në Kosovë” raportoi se kishte luajtur rolin e sekserit në mes të prokurorit tashmë të suspenduar, ...

Korrupsioni, Mision i Pamundur i Veselit

Kryetari i ri i PDK-së, Kadri Veseli, i cili të shtunën e mori drejtimin e kësaj partie, në fjalimin e tij të së dielës, kur falënderoi ...

Negociatat e Korrupsionit në Prizren (VIDEO)

Negociatat e Korrupsionit në Prizren (VIDEO)

Shoferi i Prokurorisë së Prizrenit Luan Delili, është filmuar nga kamerat e sigurisë tek diskuton me familjen Paçarizi për lëndë të cilat janë duke u hetuar nga ...

EKSKLUZIVE: Filmohen Aferat Korruptive në Prokurorinë e Prizrenit

EKSKLUZIVE: Filmohen Aferat Korruptive në Prokurorinë e Prizrenit

Në një hulumtim 5 mujor, emisioni “Drejtësia në Kosovë” ka siguruar prova të cilat flasim për dyshime serioze të korrupsionit në Prokurorinë Themelore të Prizrenit.