Postet nga: Adrian Kelmendi

Gjykata sot pritet të vendos për të akuzuarin Naser Osmani dhe të tjerët

Gjykata e Prishtinës sot ka paraparë që ta shpallë aktgjykimin ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës Naser Osmanit si dhe të akuzuarve të tjerëve, lidhur me rastin ...

Shtyhet shpallja aktgjykimit ndaj deputetit Naser Osmani e të tjerëve

Trupi gjykues në rastin e deputetit të akuzuar Naser Osmani dhe të akuzuarëve tjerë, nuk e ka shpallur sot aktgjykimin.

Prokurorja kërkon dënimin e deputetit të LDK-së dhe të tjerëve

Në gjykimin ndaj deputetit të LDK-së, Naser Osmanit dhe gjashtë të tjerëve, të cilët po gjykohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare në lidhje me privatizimin ...

Shtyhet fjala përfundimtare për gjykimin e deputetit të LDK-së për privatizim të fabrikës

Nuk është dhënë fjala përfundimtare në gjykimin ndaj deputetit Naser Osmanit, i cili së bashku me 7 persona tjerë po akuzohet në lidhje me privatizimin e fabrikës “Fan” ...

Privatizimi i fabrikës 'FAN', deputeti Osmani dhe të tjerët para gjykatës

Deputeti Naser Osmani së bashku me shtatë të akuzuar tjerë do të dalin sot para gjykatës për privatizimin e Fabrikës “FAN” në Podujevë.

Deputeti Naser Osmani sot para Gjykatës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Naser Osmani dhe gjashtë të akuzuarve ...

KALLXO 360: Naser Osmani nuk Kundërshton Aktakuzën

KALLXO 360: Naser Osmani nuk Kundërshton Aktakuzën

Deputeti Naser Osmani i akuzuar si nënkryetar i Bordit të AKP-së nuk ka paraqitur në gjykatë kundërshtim të aktakuzës.

Naser Osmani nuk Deklarohet Rreth Fajësisë

Pasi prokurori special Admir Shala ka lexuar aktakuzën në rastin ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës, Naser Osmani dhe shtatë personave të tjerë, të akuzuarit u ftuan nga ...