Postet nga: Konferenca

AShAK, nisi konferencën për studimet albanistike në Itali

Organizuar nga Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës ka nisur sot në Prishtinës, konferenca dy ditore Ndërkombëtare “Studimet albanistike në Itali”.

Instituti Albanologjik me konferencë shkencore për leksikografinë

Gjuhëtarë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Serbia po marrin pjesë në Konferencën shkencore një ditore “Studime për leksikun dhe leksikografinë dialektore”, që po mbahet në Institutin ...

LDK tallet me PDK-në: Jemi larg nga partia e tretë

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri në një konferencë për media ka kritikuar partitë tjera të cilat kanë dalë deri më tani në konferenca dhe ...

Javën e ardhshme mbahet konferenca shkencore për leksikun e shqipes

Javën e ardhshme në Prishtinë mbahet konferenca shkencore, “Studime për leksikun dhe leksikografinë dialektore”.

GAP: Ngecjet e komunave në funksionalizimin e kiosqeve elektronike

Instituti GAP do të prezantojë raportin që tregon për telashet e komunave me ofrimin e shërbimeve administrative në nivel komunal. Ato janë të varura nga politikat e nivelit ...

Gazetarët hulumtues të Ballkanit flasin rreth sfidave të profesionit

Instituti i Kosovës për Zhvillim Ekonomik “Ekonomiks” është duke mbajtur konferencën rajonale me gazetarë të Ballkanit Perëndimor.

Zyrtarja e MAShT ankohet për përfaqësimin e Ministrisë në Konferencën Rajonale për Edukim

Një zyrtare e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë po konsideron që kjo Ministri është përfaqësuar me një delegacion të gabuar në konferencën rajonale për ...

Javën e ardhshme mbahet konferenca ‘Kosova, ashtu siç e kanë ëndërruar...’

Të hënën e ardhshme, më 6 maj 2019, Ambasada e Francës në bashkëpunim me Shoqatën e Profesorëve të Frëngjishtes të Kosovës (SHPFK), organizojnë konferencë...