Postet nga: komuna e mamushës

Policia ndërhyn në një rast me vëzhgues në Mamushë

Në orën e parë të hapjes së vendvotimeve janë raportuar dy raste në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Emërohet drejtori i ri i Kadastrit në Komunën e Mamushës

Kryetari i Mamushës, Abdulhadi Krasniç, ka njoftuar se ka emëruar Drejtorin e ri të Urbanizmit dhe Kadastrit pas shkarkimit të drejtorit të mëhershëm për shkak ...

Komuna e Mamushës shpërblen me nga 100 euro secilin nxënës

Komuna e Mamushës ka vendosur që të ndajë nga 100 euro për secilin fëmijë që vijon shkollën në këtë komunë.

Kryetari i Mamushës shkarkon nga puna drejtorin e Urbanizmit pasi u dënua për mosraportim të pasurisë

Dënimi nga Gjykata e Prizrenit i kushtoi me shkarkim nga detyra drejtorit të Urbanizmit të Komunës së Mamushës, Ramadan Morina.

Mamusha, Komuna me 50% të drejtorëve me shkollë të mesme, e nënkryetari me shkollë fillore

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet komunale, Abdylhadi Krasniç, tashmë kryetar i Mamushës, kishte premtuar emërimin e grave drejtoresha, mirëpo pos që ka dështuar të ...

Komuna e Mamushës me para publike shtroi me kubëza oborrin e një shtëpie

I ftuar në serinë e debateve “Jeta në Komunë” kryetari Mamushës, Abdylhadi Krasniç, ka thënë se nuk kishte dhënë premtime të mëdha, “se e kemi ditë ...

Tre milionë eurot që Komuna e Mamushës nuk i ka për të siguruar ujin e pijshëm

Mamushasit vazhdojnë të kenë problem me sigurimin e ujit të pijshëm.

Punësimet familjare - të zakonshme në Komunën e Mamushës

I ftuar në serinë e debateve “Jeta në Komunë”, kryetari Mamushës, Abdylhadi Krasniç, ka thënë se nuk kishte dhënë premtime të mëdha, “se e kemi ditë ...