Postet nga: komuna e lipjanit

Dënohet e Gjobitet Shukri Buja

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor ish kryetarin e Lipjanit në akuzën për mosdeklarim të pasurisë.

Premtim i Mbajtur i Kryetarit për Subvencionet në Bujqësi

Premtim i Mbajtur i Kryetarit për Subvencionet në Bujqësi

Në debatin e realizuar në Emisionin “Jeta në Komunë”, kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti, pasi që u kritikua se nuk i ka bërë publikë emrat e personave që kanë ...

Aktakuzë Ndaj ish- Shefit të Prokurimit në Lipjan

Prokuroria Themelore në Prishtinë sot ka ngritur aktakuzë kundër ish- shefit të prokurimit në Komunën e Lipjanit.

Procesit Ndaj Shukri Bujës i Vjen Fundi

Procesit Ndaj Shukri Bujës i Vjen Fundi

Gjykata e Prishtinës  do e shpallë të mërkurën verdiktin e saj për ish kryetarin e Lipjanit, Shukri Buja.

Kryetari i Lipjanit: Problemet Nuk i Solla Unë...

Dy vjet më parë, Imri Ahmeti si kryeopozitar i Lipjanit në kërkim të pozitës së kryetarit të komunës, kishte dhënë një premtim të madh.

'Jeta në Komunë' me Kryetarët e Lipjanit dhe Fushë Kosovës

Imri Ahmeti e Burim Berisha do të dalin nesër para Jeta Xharrës dhe asamblistëve të komunave që i drejtojnë për t’u përgjigjur për ...

Shukri Buja Nervozohet në Gjykatësen dhe Prokuroren

Shukri Buja Nervozohet në Gjykatësen dhe Prokuroren

Seanca gjyqësore ndaj ish kryetarit të komunës së Lipjanit, Shukri Buja, është shtyrë për shkak të mungesës së prokurores së rastit.