Postet nga: Komisioni për Buxhet e Financa

Ministri Hamza: Nuk Ka Rritje të Pensioneve Pa u Ndryshuar Ligji

Ministri i Financave, Bedri Hamza, tha sot në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa se nuk mund të ketë rritje të pensioneve për pensionistët kontributdhënë...

Votohen Amendamentet e Projektligjit për Buxhetin

Shqyrtimi i Raportit me amendamente të Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Buxhetin e Kosovës për vitin 2017 ishte temë mbledhjes së sotme të ...

Komisioni Parlamentar Miraton Projektbuxhetin 2017

Pas një debati të ashpër dhe kritikave, Komisioni për Buxhet e Financa ka miratuar Projektbuxhetin e vitit 2017, i cili tani shkon në lexim të parë në Kuvend.

Dështon për Herë të Pestë Diskutimi për Buxhetin 2017

Diskutimi për Buxhetin e vitit të ardhshëm nga Komisioni për Buxhet dhe Financa u shty për mbledhjen e ardhshme me arsyetimin se deputetët e PDK-së, ...

2 Milionë e 400 Mijë Euro për RTK-në

Para se të rekomandonte ndarjen e 2 milionë e 400 mijë eurove televizionit publik për periudhën prill-qershor, Komisioni për Buxhet e Financa aprovoi pa shumë kritika raportin e tremujorit ...

Shkon në Kuvend Projektligji për Prokurim

Naser Osmani kryetar i këtij komisioni tregoi arsyet pse po ndodh ndryshim-plotësimi i ligjit.

Kuvendi Kërkon Ligj të Ri pas Hulumtimit të BIRN

Komisioni për buxhet dhe financa i Kuvendit të Kosovës diskutoi të mërkurën nevojën e legjislacionit të ri për institucionet joqeveritare mikrofinanciare, duke thënë ...

Kompensim Dëmesh për Viktimat e Krimeve

Për këtë qëllim komisioni ndryshoi Ligjin për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësive.