Postet nga: kok

BKT Kosova partner Premium i Komitetit Olimpik të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar kontratë sponsorizimi pë periudhë dy vjeçare me Bankën Kombëtare Tregtare (BKT Kosova). Kontrata u nënshkrua nga Ismet ...

Boksierja Donjeta Sadiku siguron medalje botërore

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se boksierja Donjeta Sadiku ka siguruar medalje botërore në Kampionatin Botëror të Boksit që po mbahet në Stamboll të Turqisë.

MKRS ndan 680 mijë euro për Komitetin Olimpik të Kosovës

Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport do ta mbeshtesë me 680 mijë euro Komitetin Olimpik të Kosovës gjatë vitit 2022.

Avni Gashi zgjidhet në krye të Federatës së Karatesë së Kosovës

Avni Gashi pritet të udhëheqë Federatën e Karatesë së Kosovës.

Komiteti Olimpik i Kosovës shpall laureatët për vitin 2021

Sot Komiteti Olimpik i Kosovës do të shpall laureatët e vitit 2021.Kjo ceremoni do të mbahet prej orës 19:30 në Prishtinë.

Ekipi Olimpik i Kosovës kthehet sonte nga Pekini

Ekipi Olimpik i Kosovës që përfaqësohet nga Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri pritet që sonte të rikthehet në Kosovë, pas mbarimit të garave në Lojërat Olimpike ...

Përfundojnë garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin

Kanë mbaruar garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin.

Skitari nga Kosova radhitet në top 30-she në Lojërat Dimërore në Pekin

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se skitari nga Kosova, Albin Tahiri është radhitur në mesin e 30 më të mirëve nga 89 garues në Lojërat Olimpike Dimërore ...