Postet nga: Kandidatet

Komuna e Prishtinës hap tender 6 milionë euro për ndërtimin e tunelit në rrugën ‘Agim Ramadani’ (FOTO)

Komuna e Prishtinës ka nisur procedurat e prokurimit për ndërtimin e nënkalimit për vetura në rrugën “Agim Ramadani”.

Tenderi mbi 225 mijë euro për digjitalizim në Kryeqytet përfundon në Gjykatën e tenderëve

Tenderi për të cilën Komuna e Prishtinës kishte planifikuar digjitalizimin e proceseve edukativo-arsimore, ka përfunduar në Organin Shqyrtues të Prokurimit. 

Ministria dhe Komuna e Prishtinës me marrëveshje në vlerë 1.5 milionë euro për katër projekte

Për katër projekte në vlerë prej 1.5 milionë është nënshkruar më 22.04.2024 një marrëveshje bashkëpunimi mes ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu dhe kryetarit të Prishtinës, ...

Mërgimtari nga Gjakova padit komunën dhe ministrinë, pretendon se objekti që iu ndërtua afër po ia cenon privatësinë

Komuna e Gjakovës dhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës janë paditur nga një familje në qytetin e Gjakovës, e cila pretendon se këto ...

Akuzat për tenderin për digjitalizim, Komuna e Prishtinës: Ndërhyrjet e paligjshme nuk janë pjesë e politikës sonë

Partia më e madhe opozitare në kryeqytet, Lëvizja Vetëvendosje, më 11.04.2024, hodhi akuza drejt qeverisjes së Përparim Ramës lidhur me tenderin për digjitalizimin e proceseve edukativo-arsimore.

Lëvizja Vetëvendosje me akuza për Përparim Ramën lidhur me tenderin për digjitalizim

Partia më e madhe opozitare në kryeqytet, Lëvizja Vetëvendosje, ka hedhur akuza drejt qeverisjes së Përparim Ramës lidhur me tenderin për digjitalizimin e proceseve edukativo-arsimore.

Hapja e rrugës në Kanionin e Shushicës, 12 mijë euro gjobë për kryetarin e Pejës dhe Drejtorinë e Shërbimeve Publike 

12 mijë euro në total është vlera e gjobës me të cilën nga Inspektorati i Mjedisit, Ujërave, Natyrës, Planifikimi Hapësinor dhe Ndërtimit janë dënuar ...

Supremja i jep dritën gjelbërt fillimit të punimeve në 'Rrugën A'

Gjykata Supreme përmes aktvendimit të datës 18.03.2024 ka vendosur në mënyrë finale se punimet në 'Rrugën A' do të vazhdojnë.