Postet nga: deshtimi

Teatri Kombetar

Prapaskenat e konkursit për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të TKK-së, nga akuzat për vjedhje pikësh deri te tërheqjet e kandidatëve

Me akuza për vjedhje pikësh e mosbesim nga kandidatët është përcjellë konkursi për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik (UA) të Teatrit Kombëtar të ...

Miratimi i ligjeve, dështimi i Ministrisë së Kulturës në vitin 2021

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka dështuar të dërgojë në Kuvendin e Kosovës për miratim një sërë projektligjesh që rregullojnë fushën e ...

Pse shtetet të cilat dështojnë me gratë, dështojnë?

Dhe pse politika e jashtme duhet t'i kushtojë më shumë vëmendje gjysmës tjetër të njerëzimit.

Mungojnë deputetët, dështon shqyrtimi i raportit të Këshillit për Trashëgimi Kulturore

Mbledhja e Komisionit Parlamentar për Kulturë ka dështuar sot për shkak të mungesës së deputetëve.

Problemet e Komunës së Prishtinës me drejtorët e Kulturës

Për afër tre muaj kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti  nuk ka mundur ta zgjedh personin i cili do të drejton Drejtorinë e Kulturës ...

Zemaj: Udhëheqja institucionale e dobët pamundësoj anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL

Deputeti i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Armend Zemaj e ka fajësuar udhëheqjen e institucioneve për votimin e sotëm ‘kundër’ të ...

Kusari- Lila: Kosova po funksionon si diktaturë presidenciale

Deputetja nga Alternativa, Mimoza Kusari- Lila, mos prezencën e deputetëve në sallë e ka quajtur neglizhencë. Sipas sa nuk mund të barazohet seanca e thirrur nga opozita me ...

BE anulon Projekte afër 8 Milion Euro për Mitrovicën e Veriut

Bashkimi Europian ka anuluar projekte në vlerë prej 7.8 milion eurosh për Mitrovicën e Veriut.