Postet nga: #Gratë në Komuna

Raporti i Progresit për zgjedhjet komunale: Pjesëmarrja e grave në jetën politike është e ulët

Komisioni Evropian në Raportin e Progresit të vitit 2022 për Kosovën, në fushën e demokracisë ka përmendur edhe procesin e  zgjedhjeve komunale që u mbajtën në ...

Prioritetet që do t'i shtyjnë përpara kandidatet për Asamblenë e Vitisë

Kandidatet për asambliste në Kuvendin Komunal të Vitisë, në #DebatPernime kanë prezantuar prioritetet e tyre, nëse arrijnë të marrin mandat nga zgjedhjet e 17 tetorit.

‘Më Mirë për Tetovën’: Do jemi avokati i tetovarëve brenda Këshillit Komunal

Iniciativa e pavarur “Më Mirë për Tetovën” në Debat Pernime, të përfaqësuara nga kandidatet gra për Këshillin Komunal të Tetotvës, Elmedina Abdullahi dhe ...

Prioritetet në qeverisje të kandidateve gra për Kuvendin Komunal të Prishtinës

Kandidatet gra për këshilltare në Kuvendin Komunal Komunal të Prishtinës, në Debat Pernime kanë paraqitur prioritetet e tyre në rast se sigurojnë mandate nga zgjedhjet e 17 tetorit.

Cilat janë prioritetet për qeverisjen lokale, tregojnë kandidatet për asambliste të Fushë Kosovës

Kandidatet për asambliste të komunës së Fushë Kosovës, në #DebatPernime kanë treguar se cilat çështje do t’i kenë prioritet në rast se marrin mandat në zgjedhjet ...

Prioritetet e kandidateve gra për asambliste në Malishevë 

Kandidatet për asambliste në Komunën e Malishevës kanë treguar prioritetet e tyre në rast se marrin mandat.

Kandidatet gra për asamblenë e Gostivarit tregojnë prioritetet e tyre

Kandidatet gra për asambliste në Kuvendin Komunal të Gostivarit, në Debat Pernime kanë treguar se cilat politika do t’i shtyjnë përpara nëse marrin mandat nga zgjedhjet ...

Prioritetet e kandidateve gra për Asamblenë e Hanit të Elezit

Në Debat Pernime kandidatet për asambliste në Komunën e Hanit të Elezit kanë prezantuar prioritetet e tyre në qeverisje në arrijnë të sigurojnë mandate.