Postet nga: Isak Shabani

Rishpallet konkursi për rektorin e ri të UP-së

Pasi asnjë nga katër burrat që garuan për rektor të Universitetit të Prishtinës nuk i morën votat e mjaftueshme për t’u zgjedhur rektor, Kë...

Asnjëri nga katër burrat në garë për rektor të UP-së nuk mori votat e mjaftueshme

Pas intervistimit të katër pretendentëve burra për rektor të ri të Universitetit të Prishtinësë, anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së kanë votuar se ...

Brenda ditës, Universiteti i Prishtinës interviston dhe voton kandidatët për rektor

Katër kandidatët burra që garojnë për rektor të Universitetit të Prishtinës, janë duke u intervistuar për këtë pozitë.

Deputeti i PDK-së bojkoton mbledhjen, shpreh pakënaqësi me përmbajtjen e Projektligjit për KPM

Deputeti nga Partia Demokratike e Kosovës, Isak Shabani, e ka lëshuar mbledhjen e Komisionit parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, e cila ishte ...

Rektori që pezulloi profesorin e dyshuar për ngacmim seksual, nuk garon për mandat të ri

Rektori aktual i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", Qerim Qerimi nuk është në mesin e kandidatëve që kanë aplikuar në konkursin për rektor të ri të UP-së.

Rektorati

Një grua dhe katër burra ia mësyjnë garës për rektor të UP-së

Pesë kandidatë kanë aplikuar në konkursin për rektorin e ri të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prej tyre një grua dhe katër burra.

Isak Shabani nga PDK: "Takimi i sotëm sulm direkt në KPM"

Raportimi i KPM-së para Komisionit parlamentar për Media, i cili kishte filluar më 09.02.2024 dhe kishte përfunduar atë ditë për të vazhduar të premten më 16.02.2024 prapë u pë...

Miratohet Projektligji për KPM-në në Komisionin Parlamentar, Besnik Tahiri largohet nga salla kur votohet

Besnik Tahiri nga AAK-ja nuk ka marrë pjesë në votimin për Projektligjin për KPM-në në Komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal duke u ...