Postet nga: iphone

E keni një iPhone? Apple sapo ka publikuar një mesazh të rëndësishëm

Apple i ka paralajmëruar përdoruesit e saj që t’i përditësojnë menjëherë pajisjet e tyre në iOS 15.3.1 për shkak të një rregullimi të rë...

Apple tani ka 1.8 miliardë pajisje aktive

 

Si ta bllokoni një numër telefoni në iPhone-n tuaj?

Mund ta bllokoni një numër në iPhone nga cilido prej këtyre tri aplikacioneve: Phone, FaceTime ose Messages.

Apple do të lansojë applikacion që detekton aksidentin mes veturave  

A keni përjetuar një aksident?" Nilay Patel Patel

E ardhmja e vendeve të punës - Cili profesion do të kërkohet në të ardhmen?

 

Apple njeh zyrtarisht territorin e Kosovës

Apple ka njohur zyrtarisht territorin e Kosovës në hartë me sistemin e ri operues, të linçuar të hënën.

Katër risitë më të mirëpritura ditëve të fundit: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro dhe Pro Max 

Dallimet midis lansimeve të reja të iPhone nuk janë të mëdha, por nuk janë diçka që do të mund t’i injoronit po ashtu. Si më poshtë, gjeni ...

Katër risitë më të mirëpritura ditëve të fundit: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro dhe Pro Max

Dallimet midis lansimeve të reja të iPhone nuk janë të mëdha, por nuk janë diçka që do të mund t’i injoronit po ashtu. Më poshtë, gjeni një ...