Postet nga: Inspektorati Policor i Kosovës

Aksioni në Veri: 19 policë arrestohen dhe suspendohen nga puna

Miradije Kelmendi nga Inspektorati Policor i Kosovës në konferencë për media, ka treguar për planin operativ për arrestimin e disa personave përfshirë edhe zyrtarë policor, ...

Inspektorati Policor i Kosovës përuroi “Dhomën e dëshmive”, donacion nga OSBE

Inspektorati Policor i Kosovës ka mbajtur sot ceremoninë e përurimit të “Dhomës së dëshmive", donacion nga OSBE.

Zyrtari policor arrestohet për dhunë në familje

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) është informuar nga Policia e Kosovës lidhur me dyshimet për kryerje të veprimeve të kundërligjshme nga një zyrtar policor si i ...

Arrestohet arsimtari i dyshuar për keqpërdorim seksual të 16 vjeçares në Drenas

Inspektorati Policor i Kosovës ka arrestuar edhe një të dyshuar me inicialet Sh.Xh. në lidhje me rastin e dhunimit të 16 vjeçares nga Komuna e Drenasit, për ...

Hulumtimi i KALLXO.com për policin mitrovicas po trajtohet nga Drejtoria e Standardeve Profesionale

Hulumtimi i KALLXO.com në lidhje me hetuesin e Policisë të Rajonit Policor të Mitrovicës, Bujar Sinani, i cili shoqërohej me një person i cili dyshohet për ...

Vrasja e dyfishtë në Gjakovë, Inspektorati rekomandon suspendimin e tre policëve

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se më 8 gusht, sipas detyrës zyrtare, ka filluar hetimin preliminar në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Gjakovë lidhur me dyshimet për ...

Publikohen rezultatet e hetimit për veprimet e Policisë pas vrasjes së Valbona Nrecajt

Raporti hetues i Inspektoratit Policor të Kosovës ka gjetur se Policia e Gjakovës e ka trajtuar si duhet rastin e ankesës së Valbona Nrecajt, gruas e cila ...

Inspektorati Policor arreston tre zyrtarë policorë në Gjilan

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se qe disa ditë ka ndërmarrë disa veprime hetimore ndaj tre zyrtarëve policorë në Gjilan me dyshimin se të njëjtit ...