Postet nga: Hashim Thaçi

Dëshmitari i pestë tregon se pasi ushtarët e UÇK-së ia morën të afërmit shkoi pas tyre për të kuptuar çfarë ka ndodhur

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Gjykatën Speciale, dëshmitari i pestë i Prokurorisë ka përfunduar dëshminë për ...

Ushtari UÇK-së dëshmitar i mbrojtur i Prokurorisë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Dëshmitari i pestë, i identifikuar me numër 3165 të enjten ka vijuar të japë dëshmi në procesin kundër ish-krerëve të UÇK-së.

Dëshmitari thotë se i ndoqi prapa me armë burrat me uniforma të UÇK-së që ia kishin marrë familjarët

Dëshmitari i Prokurorisë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, ka deklaruar se disa burra me uniforma të ...

Gjykimi në Hagë, dëshmitari: Disa burra me uniforma të UÇK-së i morën të afërmit e mi

Në gjykimin e Hashim Thaçit Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit në Gjykatën Speciale, dëshmitari i pestë i Prokurorisë ka rrëfyer për rastin kur, ...

Gjykata Speciale urdhëron palët që të sigurojnë publicitet më të madh në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Trupi gjykues, nën udhëheqjen e gjykatësit Charles Smith III, ka dhënë urdhër me gojë për palët që të gjejnë zgjidhje deri më 31 maj 2023 ...

Dëshmitari i pestë fillon dëshminë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së 

Dhënien e dëshmisë në rastin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka filluar ta japë dëshmitari i pestë.

Specialja aprovon kërkesën e mbrojtjes së Kadri Veselit për dokument shtesë në listën e provave

Gjykata Speciale ka aprovuar kërkesën e mbrojtjes së Kadri Veselit për të shtuar një dokument në listën e provave.

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari dëshmon në seancë të mbyllur për publikun

Në Dhomat e Specializuara në Hagë edhe sot ka vazhduar gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, të akuzuar pë...