Postet nga: Hamza Selmani

Historiku i gjykimit maratonik të rastit 'Stenta 2'

Pas më shumë se 7 vite apo 2,654 ditë nga ngritja e aktakuzës, ka prekur fundin procedura gjyqësore ndaj 36 mantelbardhëve të cilët akuzohen se kishin udhëzuar pacientë...

Gjykata sot pritet të vendosë për rastin 'Stenta 2'

Në Gjykatën e Prishtinës sot shpallet aktgjykimi për 36 kardiologët e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe dhënie e marrje ryshfeti në ...

Rasti "Stenta 2", Prokuroria kërkon dënimin e 36 të akuzuarve, mbrojtja lirimin e tyre

Rasti gjyqësor i njohur si “Stenta 2” ka vazhduar me dhënien e fjalëve përfundimtare nga palët në procedurë.

‘Stenta 2’ drejt fundit

Në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin 'Stenta 2' ka përfunduar procedura e administrimit të provave materiale. Nesër Gjykata pritet të fillojë  me dëgjimin e mbrojtjes së ...

'Stenta 2', Prokuroria kërkon që si provë të merret edhe ekspertiza që tregon dëmin 4 milionë eurosh dhe jo vetëm ajo 11 mijë euro

Në gjykimin kundër 37 mjekëve të akuzuar për vepra të ndryshme korruptive në rastin që mban emrin “Stenta 2” u administruan provat materiale.

HULUMTIM - Rreziku i përdorimit të steroideve anabolike mund të jetë fatal për jetën e të rinjve

Në mesin e shumë parregullsive në sistemin shëndetësor të Kosovës është edhe shitja pa asnjë kriter e steroideve medikamenteve të cilat disa sportist i përdorin pë...

Ekspertët: Përdorimi i steroideve anabolike mund të jetë fatal për jetën e të rinjve

Kardiologu Hamza Selmani, ka treguar për emisionin "Kallxo Përnime" se një person që përdor steroide në të ardhmen mund të përballet me hipertension, me ngushtim të ...

Rasti “Stenta 2” : Veçohet procedura për dy të akuzuar

38 mjekë të spitaleve publike të Kosovës po gjykohen për keqpërdorim të detyrës në rastin e njohur si "Stenta 2"