Postet nga: gripi sezonal

Afro 17 mijë raste me grip sezonal, IKShPK jep këshilla për mbrojte

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rastet e gripit sezonal janë duke shënuar rritje në të gjitha komunat e Kosovës përveç atyre ...

Instituti Shëndetësisë Publike apelon për kujdes ndaj gripit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë apel te qytetarët që të vaksinohen ndaj gripit i njohur si virusi A.

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Mitrovicë është furnizuar me vaksina kundër gripit sezonal.

Qendrat e Mjekësisë Familjare në Prizren nisin vaksinimin kundër gripit sezonal

Me qëllim të parandalimit të gripit sezonal, Drejtoria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prizren, nga sot kanë njoftuar ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës

 

Mungojnë vaksinat kundër gripit sezonal, mbi 9 mijë qytetarë të prekur

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKShP) kanë porositur 100 mijë vaksina kundër gripit sezonal (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat do ...

Për dy muaj mbi 9 mijë e 500 raste të gripit në Kosovë

 

Deputeti mjek i quan menaxhuesit e sistemit shëndetësor ‘të padijshëm', reagojnë koleget

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale ka diskutuar rreth gripit sezonal në Kosovë.