Postet nga: gresa muli

Balotazhi në Vushtrri i lë partitë politike në udhëkryq

Zgjedhjet Lokale të 17 tetorit në qytetin e Vushtrrisë çuan në balotazh Partinë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Pavarësisht ndaljes së punimeve, vendosen skele rreth objektit të ish Gjykatës në Vushtrri

Në orët e para të mëngjesit dje në Vushtrri kishte filluar rrënimi i objektit të ish Gjykatës. Punimet ishin ndalur nga Policia e Kosovës pasi ...

‘Lufta’ mes Xhafer Tahirit dhe MAPL-së për rrënimin e objektit të ish Gjykatës në Vushtrri

Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal përmes një vendimi ka kërkuar rishqyrtimin e vendimit të Kuvendit Komunal të Vushtrrisë për rrënimin e objektit të ish Gjykatë...

Asamblistja e VV-së në Vushtrri reagon pas refuzimit të vendimit për rrëzimin e ish objektit të gjykatës

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka refuzuar vendimin e Komunës së Vushtrrisë për rrëzimin e ish objektit të Gjykatës në këtë qytet.

Zona Ekonomike në Vushtrri përplas partitë politike

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë ka mbajtur sot mbledhje të jashtëzakonshme me vetëm një pikë të rendit të ditës, vendosjen e bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh.

Muli: LDK e PDK u bënë bashkë në Vushtrri për rrënimin e objektit të ish-gjykatës

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë ka votuar që ta rrëzojë objektin e Gjykatës së Vushtrrisë dhe aty të ndërtohet një shesh.

Xhafer Tahiri përplasje me LVV-në në Vushtrri, rrezikohet koalicioni

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë sot  ia ka dhënë dritën e gjelbër Planit të Rimëkëmbjes Ekonomike të propozuar nga kryetari, Xhafer Tahiri.