Postet nga: “gratë në biznes”

Gratë ekspozojnë prodhimet në panair, ministrja Hajdari u premton përkrahjen e Qeverisë

Panari tradicional me produktet që prodhojnë nga puna e tyre gratë ndërmarrëse u hap sot në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Produktet për gra më të shtrenjta se ato të burrave, gratë e kanë më vështirë të hapin biznes

Instituti për politika zhvillimore INDEP organizoi tryezën e diskutimit lidhur me " Gratë konsumatore- të drejtat e konsumatorëve nga perspektiva gjinore”.

Koronavirusi kërcnon gratë me humbjen e përfitimeve të tyre globale

Për pjesën më të madhe të historisë njerëzore dhe në shumë vende të botës, vajzat konsideroheshin si pronë e dikujt. Apo, në rastin më të mirë, ...

Gratë në biznes, përtej paragjykimeve dhe sfidave

Edhe pse viteve të fundit është rritur numri i grave sipërmarrëse, ato vazhdojnë të përballen ende më sfida të shumta në mjedisin e biznesit.

Gratë Kosovare Marrin më Pak Kredi për Biznese se Burrat

Gratë sipërmarrëse në Kosovë tentojnë të krijojnë dhe të udhëheqin bizneset e tyre vetë dhe se i shfrytëzojnë kreditë më pak se burrat, thotë një raport ...

Mustafa: Duhet të na Vijë Inati që Femrat po Punojnë më Shumë

Forumi i Gruas i LDK-së mbështetur nga Fondacioni KAS ka mbajtur tryezën me gratë në biznes me temën “Roli i Kooperativave në zhvillimin e bizneseve”.

Gratë me Platformë Biznesi për Fuqizim Ekonomik

I promovuar sot në Prishtinë, Udhëzuesi për Biznese - Fuqizimi Ekonomik i Gruas (WWE) është një platformë online e zhvilluar posaçërisht për të paraqitur bizneset në ...

KALLXO 360: Gratë Ekspozojnë Prodhimet e Bizneseve të Tyre

KALLXO 360: Gratë Ekspozojnë Prodhimet e Bizneseve të Tyre

Hasbie Gërguri nga fshati Studime i Vushtrrisë tregoi për KALLXO.com sesi ka filluar të merret me konservimin e pemëve dhe perimeve së bashku me tri gra ...