Postet nga: Grafitet

VV: Grafiti mbrapa Teatrit paralajmëron vrasje të tjera

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Liburn Aliu në një konferencë për media, ka thënë se grafiti në objektin e Teatrit është kërcënim për Vetë...

Komuniteti LGBTI porosit: Jena knej

Grafite me përmbajtje që mbështesin Komunitetin LGBTI janë vendosur në Prishtinë në ditën kur po shënohet Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë.

FOTO: Grafite Ironizuese për 'Ngacmimet Seksuale' në UP

Në një aksion, persona të panjohur kanë shkruar grafite në objektet e institucione universitare në lidhje me, siç duket, deklaratat e fundit të prorektores Teuta Krasniqi-Pustina në lidhje me ngacmimet ...

Etiketime Anti-Shqiptare në Shkup

“Vdekje për shqiptarët”. Ky është grafiti i radhës i cili në Shkup iu vu mureve të Institutit për Trashëgimi Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarë...

Grafitet mbi Monumentet Historike Mbeten në Modë në Bullgari

U deshën 27 vjet dhe shumë polemika për të përfunduar planin e ndërtimit të një memoriali të viktimave të regjimit komunist të Bullgarisë në qytetin Burgas. Më ...

KALLXO 360: ‘Grafitet’ në Teatrin Kombëtar

KALLXO 360: ‘Grafitet’ në Teatrin Kombëtar

Aktorët dhe publiku ne të njëjtin objektiv kamere, në të njëjtën kohë.

Liria e 'Shpronësuar' në Skenë

Repertori i Teatrit Kombëtar do të pasurohet edhe shfaqjen me shfaqjen “Grafitet”, tematika e të cilës zhvillohet në korridorin e një banesë dhe paraqet kohën e pas ...

Në Grafit Zgjedhja e Thaçit President

Vizatuesi i grafitit që nuk deshi të identifikohej, e shpjegoi shkurt për KALLXO.com atë që edhe shihej në grafit.