Postet nga: gjyqësor i hapur

Prokurori harron të shkojë në gjykimin për falsifikim të lejeve të armëve

Në gjykimin për falsifikim të lejeve për armë, prokurori i rastit nuk u paraqit në sallë të Gjykatës pasi që tha se kishte harruar se kishte seancë ...

Dështon seanca e gjykimit për mashtrim të konsumatorëve

Shqyrtimi fillestar i gjykimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, mashtrim të konsumatorëve dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare ka dështuar të mbahet sot.

Rrëfimi i ‘Burdushit’ për akuzën për mashtrim

Hysri Peqani, i njohur në opinion si “Burdushi”, ka dalë sot para Gjykatës së Prizrenit për t’u përballur me akuzën për veprën penale ...

Caktohet ekspertizë në rastin e të akuzuarit për përvetësim të 159 kg metal të çmueshëm

Gjykata e Mitrovicës ka vendosur që në rastin e  Zhivorad Millutinoviqit, i cili akuzohet për përvetësim në detyrë, të bëhet ekspertizë në Fakultetin Teknik të ...

Djali akuzohet se babait i vodhi zinxhir ari dhe unazën me gur diamanti

Shpat Bokshi dhe Sylejman Zatriqi, të akuzuar për vjedhje të stolive, dëshirojnë marrëveshje me Prokurorinë për pranimin e fajësisë.

Dëshmitari: Asetet e ‘Eco Higjienës’ në vlerë 70 mijë euro u shitën për 6 mijë euro

Në gjykimin ndaj udhëheqësve të kompanisë “Eco Higjiena”, Senad Ramaj, Bajram Isufi dhe Haxhi Qerimi, të akuzuar për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës ...

Gjykimi ndaj anëtarit bordit të 'Eco Higjienës' drejt fundit, i akuzuari kërkon të lirohet nga akuza

Në Gjykatën e Gjilanit ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj Senad Ramajt, i cili po gjykohet se në cilësinë e anëtarit të bordit të drejtorëve të ...

Në gjykimin e ish-kryetarit të Prizrenit u morën në pyetje tre të akuzuarit e tjerë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Ramadan Muja dhe të tjerëve, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...