Postet nga: abdullah tejeci

Apeli i vërteton dënimin Ramadan Mujës

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar dënimin prej 1 viti burgim me kusht për  ish-kryetarin e Prizrenit Ramadan Mujës.

Dënohet Ramadan Muja

Gjykata e Gjilanit  ka shpallur sot verdiktin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve tjerë të kësaj komune të akuzuar bashkë me të për vepra penale ...

Nesër shpallet vendimi për Ramadan Mujën dhe të tjerët

Nesër në Gjykatën Themelore të Gjilanit pritet të shpallet verdikti ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë ...

Në fjalën përfundimtare, Ramadan Muja dhe të tjerët kërkojnë të lirohen nga akuza

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja dhe të tjerëve të akuzuar për veprën penale - keqpërdorim i detyrës zyrtare, sot është dhënë ...

Nesër jepet fjala përfundimtare në gjykimin e Ramadan Mujës dhe të tjerëve

Nesër në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me ...

Në gjykimin e ish-kryetarit të Prizrenit u morën në pyetje tre të akuzuarit e tjerë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Ramadan Muja dhe të tjerëve, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...