Postet nga: gjyqësor i hapur

Vjetërsohet Lënda për Përdorim të Veturës Zyrtare në Pushime

Gjykata Supreme e Kosovës ka ndryshuar vendimet e  Gjykatës së Apelit dhe të Gjykatës Themelore të Prishtinës që kishin gjetur fajtore dhe dënuar me 3.000 mijë ...

Më 24 Tetor Rasti ‘Badovci’ Shqyrtohet në Apel

Aktgjykimi i korrikut të këtij viti i Gjykatës Themelore të Prishtinës dënoi për shtytje në kryerjen e veprave terroriste Besnik dhe Enis Latifin, Milam Haxhiajn ...

Prokurorja: E Qartë Aktakuza për Plagosjen e Katërfishtë

Gëzim Hoxha së bashku me dy  djemtë e tij Rrezonin e Rrethimin, janë sjellë sot në Gjykatën Themelore të Pejës, në seancën e dytë të gjykimit ...

I Akuzuari për Vrasje nuk Sillet në Gjykatë

Gjyqtarja Lumturie Muhaxheri e shtyu sot seancën fillestare për vrasjen e Mentor Zekajt, ngase i akuzuari për këtë vrasje Kreshnik Haliti nuk u soll në gjykatë ...

Arrestimi i 4 të Dyshuarve Shtyn Gjykimin për Vrasjen e Ferdinand Gjinit

Rigjykimi për vrasjen e Ferdinand Gjinit në qershor të vitit 2014 është shtyrë sërish pasi trupi gjykues miratoi kërkesën e prokurores për shtyrje deri në plotë...

Dënim me Kusht Babait që Sulmoi Djalin

Personi me inicialet A. M. është dënuar me tre muaj burg me kusht nga Gjykata Themelore në Mitrovicë, pasi akuzohej për sulm ndaj djalit të tij.

Tri Mjekeve u Vërtetohet Pafajësia për Rastin e Arbenita Spahiut

Gjykata e Apelit njoftoi sot me anë të një komunikate se ka refuzuar ankesën e prokurorisë në lidhje me vendimin e Gjykatës Themelore të Gjilanit për tri ...

Supremja Vërteton Hedhjen Poshtë të Aktakuzës ndaj Bahtirit

Gjykata Supreme e ka konsideruar të pabazuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë që i shkoi asaj nga Prokuroria Speciale në lidhje me vendimin e Gjykatës ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!