Postet nga: gjyqësor i hapur

Shtyhet seanca ndaj dy të akuzuarve për vjedhje të televizorëve

Në Gjykatën Themelore të Gjakovës ishte e paraparë të mbahej gjykimi ndaj dy të akuzuarve për vjedhje të televizorëve.

Ish-kryetari i Prizrenit del nesër para gjyqit në Gjilan

Në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me të pë...

Dy dëshmitarë në gjykimin e mjekut të akuzuar për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor

Musa Jashari, ortoped në Spitalin Rajonal të Gjilanit, po gjykohet se si pasojë e veprimeve të tij është përkeqësuar gjendja shëndetësore e pacientit Sh.R., me ç’...

Polici: Në veturën e të akuzuarve ishte një shtetas afrikan

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca gjyqësore në rastin e Driton Hajdarit dhe Muhamet Shabanit nga Prishtina, të akuzuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën ...

E pret me lot dënimin e të birit për grabitje

Shpallja e dënimit ndaj të akuzuarve Stefan Milosavleviq dhe Dushan Krickiq sot në Gjykatën Themelore të Mitrovicës u prit me lot nga nëna e këtij ...

Dëshmi tronditëse për masakrën e Krushës

Nën masa të rrepta sigurie është mbajtur seanca e gjykimit të Darko Tashiqit, i akuzuar për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale të Kosovës në mars ...

Votoi dy herë, dënohet me 6 muaj burg me kusht

Pas leximit të aktakuzës nga prokurori Ismet Ujkani, i akuzuari për veprën penale – keqpërdorim i të drejtës së votimit, Shenoll Haliti, e ka pranuar fajë...

Gjykata shpall nesër aktgjykimin në rastin e shoferit të kamionit të ‘Bechtel-Enka’-s

Gjykata e Prizrenit nesër do ta shpallë verdiktin në rastin e Driton Asanit, shoferit të kamionit të kompanisë “Bechtel-Enka”, i akuzuar për veprën penale të rrezikimit të ...