Postet nga: Enis Gashi

Enis Gashi merr besimin e KPK-së për kryeprokuror të Prokurorisë Themelore në Gjakovë

Enis Gashin është zgjedhur në detyrën e kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore të Gjakovës me një mbështetje nga pjesa shumicë e anëtarëve të KPK-së.

Gara për kryeprokuror të Gjakovës, intervistohen katër kandidatë

Këshilli Prokurorial i Kosovës, përmes njoftimit për media ka bërë të ditur se ka organizuar procesin e intervistimit të kandidatëve për postin e ...

Kryeprokurori i Gjakovës flet për vrasjen në Malishevë

Një person është vrarë sot në fshatin Kijevë të Malishevës.

I akuzuari për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi, Alban Sylafeta, deklarohet për fajësinë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO-s, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u deklarua i pafajshëm.

Gjakovë, paraburgim për burrin e dyshuar që grushtoi gruan

Gjykata e Gjakovës ka caktuar paraburgimin prej një muaji ndaj U.K për shkak se i njëjti dyshohet se i kishte shkaktuar lëndime trupore gruas së ...

E akuzuara për status të rremë të veteranes mungon në gjykatë

Violeta Krasniqi, e akuzuar për deklarim të rremë dhe falsifikim të dokumentit me qëllim të fitimit të pensionit si veterane UÇK-së, nuk u paraqit sot para gjykatë...

Gjakovë - Ish asamblisti i PDK-së sfidon akuzën për deklarim të rremë të pasurisë

Ilir Beqiri, i cili akuzohet për raportim të rrejshëm të pasurisë në kohën kur ishte asamblist i PDK-së, i ka kundërshtuar pretendimet e Prokurorisë së Gjakovë...

Ish- asamblisti i PDK-së mohon akuzën për deklarim të rremë të pasurisë

Ish- asamblisti i PDK-së në Gjakovë, Ilir Beqiri, i cili po akuzohet për mos-raportim ose raportim të rremë të pasurisë, u deklarua i pafajshëm.