Postet nga: gjyqësor i hapur

Nesër shpallet aktgjykimi në rastin e Shukri Bujës

Gjykata e Prishtinës nesër pritet që të shpallë aktgjykimin lidhur me akuzat ndaj ish-kryetarit të Komunës së Lipjanit, Shukri Buja, i cili po akuzohet për keqpë...

I akuzuar për ryshfet dhe moslajmërim të veprës penale, ish-komandanti i Policisë nuk e pranon fajësinë

Në Gjykatën e Gjilanit sot vazhdoi shqyrtimi gjyqësor ndaj ish-komandantit të stacionit policor në Novobërdë, Shukri Aliu, i akuzuar për dy vepra penale: marrje ryshfeti dhe ...

Prokuroria jep arsyet e dështimit të seancës ndaj milionerit të LDK-së

Prokuroria në Prishtinë ka dhënë arsyet e mosparaqitjes së djeshme të prokurorit Shkelzen Ibrahimi në gjykimin ndaj deputetit Ramiz Kelmendit për vjedhje të rrymës.

Mbrojtja kërkon lirimin e të akuzuarve për vrasjen në ‘Bon Vivant’

“Para Zotit dhe para robit jam i pastër”, deklaroi Sherif Krasniqi, njëri nga të akuzuarit për vrasjen e Rrahman Ukës.

Rrahu kushëririn shkaku i një palete, Gjykata e dënon me burg

Gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykimin në rastin e Naim Hajdinit, i cili akuzohet se për një dërrasë palete i shkaktoi lëndim të rëndë trupor ...

Gjykimi për vrasjen në ‘Bon Vivant’, sot fjala përfundimtare

Gjykimi për vrasjen e Rrahman Ukës, vrasje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2014, i është afruar fundit.

Bujar Bukoshi i sëmurë, kërkohet veçimi i procedurës ndaj tij

Gjendja e keqe shëndetësore e ish-ministrit të Shëndetësisë, Bujar Bukoshit, si dhe kërkesa për veçimin e procedurës penale ndaj tij ka bë...

Zyrtarët policorë mohojnë se morën 10 euro ryshfet nga një shofer

Të akuzuar se në mëngjesin e 30 prillit 2016, në autostradë, në Komoran, i kërkuan dhe i morën një vozitësi 10 euro ryshfet, zyrtarët policorë, Haxhi Vojvoda dhe ...