Postet nga: gjykata supreme

Supremja: Pagesa e rrymës për komunat në veri është trajtim i pabarabartë për qytetaret

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar kërkesën për rishqyrtim të jashtëzakonshëm të vendimit gjyqësor, të parashtruar nga Zyra e Rregullatorit për ...

Ky është paneli i Gjykatës Supreme që mori vendimin për lirimin e Naser Pajazitajt

Naser Pajazitajn, i dënuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Gjykata Supreme e ka liruar nga akuzat për vrasje.

Gjykata Supreme liron Naser Pajazitajn nga akuza për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Naser Pajazitaj , i dënuar për vrasjen e Donjeta Pajazitaj, është liruar nga akuzat për vrasje nga Gjykata Supreme.

Vrasja e djalit të dajës, Gjykata Supreme merr vendim

Gjykata Supreme ka marrë vendim me të cilin e ka liruar nga akuza Baki Reçicën në rastin ku ky i fundit së bashku me Bali Reçicën ...

Supremja liron nga akuza ish-kryetarin e Kllokotit, akuzohej për keqpërdorim të rreth 30 mijë eurove

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i komunës së Kllokotit sw bashku me Zeqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq, me vendim të Gjykatës Supreme të Kosovës janë liruar nga ...

Gjykata e liron nga aktakuza Agim Ademin

Gjykata Themelore e Prishtinës ka marrë aktgjykim me të cilin i ka liruar nga akuza kryetarin e FFK-së Agim Ademi dhe Muharrem Ramës.

Raportimi i KALLXO.com, ish-kryeprokurori Buzhala kishte thënë në komisionin disiplinor se pyetjet e testit do t’ia dërgonte djalit

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Raportimi i KALLXO.com për skandalin me pyetjet e testit: Supremja vërteton degradimin e ish-kryeprokurorit të Gjakovës, Ramiz Buzhala

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës