Postet nga: Ali Topalli

Çerdhja publike në Fushë Kosovë, me probleme të furnizimit me ushqim

Në çerdhen publike “Gëzimi Ynë” në Komunën e Fushë Kosovës, ka përfunduar kontrata për furnizim me ushqim. Përkundër kësaj fëmijët ...

Rruga e paasfaltuar te hekurudha në Fushë Kosovë, ‘peng’ i kontestit mes komunës dhe Infrakosit (VIDEO)

Rruga ‘Pandeli Sotiri’, e cila gjendet ngjitur me hekurudhën në Fushë Kosovë është në gjendje të rëndë infrastrukturore.

‘Harrohet’ në mes të rrugës shtylla elektrike në Sllatinë të Madhe

Rreth gjashtë muaj më parë rruga “Përroi” në Sllatinë të Madhe u zgjerua për nevojat e banorëve, mirëpo një shtyllë elektrike u “harrua” në rrugë.

Banorët e fshatit Sllatinë e Madhe, në pritje të gjatë për zgjerimin e rrugës dhe trotuareve

Banorët e fshatit Sllatinë e Madhe, rruga “Gurët e Gjatë”, në Komunën e Fushë Kosovës, po vazhdojnë të shprehin kërkesën e tyre për ...

Shtrohen Trotuare në 13 Fshatra të Fushë-Kosovës

Komuna e Fushë-Kosovës ka filluar realizimin e projektit për shtrimin e trotuareve në 13 fshatra dhe në pjesë të ndryshme të qytetit.

I Dëmtohet Kanalizimi Mërgimtarit nga Fushë Kosova

I Dëmtohet Kanalizimi Mërgimtarit nga Fushë Kosova

Vetëm pasi erdhi në Kosovë, mërgimtari nga Zvicra Ramiz Aliu u njoftua me problemet të cilat po ndodhnin në oborrin e shtëpisë së tij.

Policia Asgjëson Çantën e Dyshimtë

Policia e Kosovës ka neutralizuar pak pas mesditës një çantë të dyshimtë, e cila ishte lënë e braktisur në rrugën “Dardania”, në Fushë-Kosovë.