Postet nga: FSK

Mehaj: FSK-së pritet t’i shtohen edhe 600 ushtarë të rinj brenda këtij viti

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se për gati një vit janë pranuar 1240 ushtarë të rinj.

FSK në stërvitje ndërkombëtare me NATO-n

Një kontingjent me ushtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës do të marrin pjesë në një stërvitje ndërkombëtare në Gjermani.

Koloneli në pension për ushtarët e rinj: Është arritje e madhe në nivel vendi

Forcës së Sigurisë së Kosovës të premten iu janë bashkuar edhe 257 ushtarë të rinj.

FSK-së i shtohen edhe 257 ushtarë

 

FSK-ja pjesë e ushtrimit ndërkombëtar me 'skenarë lufte' në Gjermani - Pamje

Forca e Sigurisë së Kosovës ka njoftuar se një kontigjenti i Kompanisë së Deminimit të Gardës Kombëtare të FSK-së do të marrë pjesë në ushtrimin shumëkombë...

Mehaj: Projektligjet për Policinë Ushtarake të FSK-së dhe Komisionerin Parlamentar përmbushin objektivat Euro-Atlantike

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka vlerësuar se janë duke u përmbushur objektivat për plotësimin e standardeve Euro – Atlantike të Kosovës dejtë rrugës pë...

Kuvendi miraton ligjin për Policinë Ushtarake të FSK-së

Me 74 vota për asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në shqyrtim të dytë ligjin për Policinë Ushtarake në Forcën e Sigurisë ...

Pamje - Demolohen mbi 1 mijë municione eksplozive që u gjetën në 'Parkun e Lirisë' në Ferizaj

1 mijë e 447 municione eksplozive janë eliminuar pasi ishin gjetur nga ekipet e Kompanisë së Deminimit në "Parkun e Lirisë" në Ferizaj.