Postet nga: Fonde

Aktiviteti elektoral i presidentit Biden me ish-presidentët Obama dhe Clinton, mbledh fonde rekord

NJU JORK – Një aktivitet për mbledhje fondesh i presidentit Joe Biden të enjten në qytetin e Nju Jorkut, po grumbullon rreth 25 milionë dollarë fonde, duke arritur kështu një ...

Fëmijët me Autizëm mbledhin fonde me vizatime sezonale

Në një shtëpizë në tregun festiv të përvitshëm në Prishtinë, vullnetarët shesin karta me vizatime nga fëmijët me autizëm për të mbledhur ...

Projektet e mëdha të Prishtinës që përfshihen në buxhetin e 2024-es

Komuna e Prishtinës në vitin 2024 pritet të ketë buxhetin më të lartë ndonjëherë- mbi 123 milionë euro. Derisa, fokus pritet të jenë investimet në projekte kapitale, si infrastrukturë, ...

Nga sa para ua dha Qeveria Kurti mediave të komuniteteve?

Qeveria e Kosovës ka dhënë mbi 50 mijë euro për tetë media të komuniteteve në Kosovë.

Tkurrja e fondeve shtetërore frenon industrinë e filmit në Kosovë, e vlerësuar me çmime nëpër botë

Traumat e luftës në Kosovë janë kthyer në suksese të festivalit ndërkombëtar të filmit, anipse mungesa e ndihmës shtetërore po i kufizon temat që ata ...

Komuna e Graçanicës anulon vendimin e kritikuar për fondet për OJQ-të

Autoritetet lokale të Graçanicës, komunë me shumicë serbe afër Prishtinës, e kanë anuluar vendimin për ndarjen e 300,000 eurove për projekte të organizatave joqeveritare.

Për më pak se dy orë, mbi 500 biznese kërkojnë ndihmë nga fondi 5 milionësh i Komunës e Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se për më pak se dy orë mbi 500 biznese të Prishtinës kanë kërkuar fonde nga Komuna ...

Kosova përfiton 100 milionë euro nga Fondi 3 miliardësh i KE-së për COVID-19

Komisioni Europian ka planifikuar që të ndajë një fond prej 3 miliardë eurosh në luftën kundër pandemisë COVID-19. Në mesin e shteteve të cilat do të përfitojnë nga ...