Postet nga: Flora Brovina

Shtyhet Përpara Marrëveshja për Kredi me Bankën Austriake

Marrëveshja me Bankën e Austrisë për marrjen e një kredie për modernizimin e shërbimeve të Kardiologjisë Invazive ka qenë temë diskutimi e Komisionit parlamentar pë...

Posta më e Mirë se Bankat për Shpërndarjen e ‘Socialit’

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fikrim Damka, ka paraqitur para Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale propozimin për shpërndarjen e skemës ...

Dështojnë Dy Komisione Parlamentare

Komisioni për Shëndetësi Punë dhe Mirëqenie Sociale nuk arriti të ketë kuorum të mjaftueshëm pasi që në këtë mbledhje, përveç kryesueses Flora Brovina (...

Fëmijët Kosovarë Konsumues të Mëdhenj të Pijeve Energjike

Konsumimi i pijeve energjike nga personat nën moshën 18-vjeçare në Kosovë është shumë i madh. Kështu është thënë në një debat të organizuar nga Komisioni ...

Viktimat e LIIB-së Mbesin Jashtë Projektligjit

Komisioni për Shëndetësi më së largu deri të premten do ta ketë para vetës raportin me amendamentet e përgatitura për Projektligjin për Statusin ...

Ekspert për Ligjin e Kategorive të Dala nga Lufta

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale, ka përzgjedhur një ekspert për të ndihmuar në Projektligjin për Statusin dhe të Drejtat e Dë...

Rreth 500 Karroca për të Hendikepuarit

Rreth 500 karroca për persona me aftësi të veçanta pritet të vijnë në Kosovë në shtator ose tetor të këtij viti nga Shtetet e Bashkuara.