Postet nga: festat e fundvitit

Prishtina ndez dritat festive

Dritat festive që janë vendosur në sheshet kryesore të Prishtinës janë ndezur sot.

Ferizaj ndez dritat, gati për festat e fundvitit

Sheshi i Ferizajt është ndriçuar për festat e fundvitit.

Në kohë pandemie Komuna e Prizrenit ndan 30 mijë euro për stolisjen e qytetit për fundvit

Komuna e Prizrenit ka planifikuar të shpenzojë 30 mijë euro për të stolisur qytetin për festat e fundvitit.

Edhe në Shqipëri festat kaluan pa incidente të mëdha

Policia e Shqipërisë njofton se në natën e ndërrimit të viteve deri sot në mesditë, 1 janar, nuk është shënuar asnjë ngjarje kriminale dhe asnjë aksident rrugor ...

Furnizim me ujë 24 orë për festën e vitit të ri

 

Qendrat mjekësore që do të punojnë edhe gjatë festave të fundvitit

 

Ujësjellësi i Mitrovicës bleu 270 dhurata për stafin

Kompania Ujësjellësi Rajonal “Mitrovica” ka porositur 270 dhurata në vlerë prej 3,780 euro të cilat do t'u shpërndahen stafit të punëtorëve për festat e fundvitit.

Plani i Policisë së Kosovës për festat e fund vitit

Policia e Kosovës ka njoftuar planin operativ “Fund Viti - 2019 dhe fillimi i 2020”, me qëllim të ofrimit të sigurisë, rendit dhe qetësisë publike në tërë territorin ...