Postet nga: emigrantët

Arrestohen tre emigrantë, tentuan të kryejnë vjedhje

Tre persona të dyshuar, një algjerian, një marokien dhe njëri i Libisë kanë tentuar të kryejnë vjedhje në një lokal dje në Prishtinë.

Migrantët vendosin tenda në Serbi, në pritje për të hyrë në shtetet e BE-së

Dhjetëra migrantë nga Lindja e Mesme dhe Afrika kanë ngritur tenda jashtë Suboticës, qytet në veri të Serbisë, me synimin për të kaluar fshehurazi kufirin e afë...

Austria gjen 38 emigrantë në prag të ngulfatjes në një kamion rumun

Policia austriake gjeti 38 emigrantë, disa afër ngulfatjes, që kishin hyrë në vend teksa fshiheshin në një frigorifer kamioni, teksa Rumania raporton rritje të vazhdueshme të emigracionit ilegal.

Emigrantët e ngecur nëpër kampe në Ballkan nuk festojnë dot Ramazanin

Është muaji më i shenjtë i Ramazanit dhe shumë refugjatë dhe emigrantë që kalojnë Ballkanin gjatë rrugës së tyre për në Europën Perëndimore po përjetojnë ...

Të uritur dhe të dhunuar: Shqipëria u privon refugjatëve të drejtat minimale

Shqipëria duhet t’u ofrojë refugjatëve kushte minimale të strehimit dhe ushqimit, por dhjetëra azilkërkues nga Lindja e Mesme dhe Afrika Veriore e shuajnë urinë duke ...

Emigrantët nuk duan azil në Kosovë, qëndrojnë ilegalisht

Trendi i fluksit të azilkërkuesve në Kosovë po vazhdon të rritet, thonë në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Qeverinë e Kosovës.

Policia greke përdor gaz lotsjellës ndaj migrantëve në kufi me Turqinë

Policia greke ka hedhur gaz lotsjellës në drejtim të migrantëve, që janë mbledhur në kufirin Greqi-Turqi dhe po kërkojnë që të futen në territorin grek.