Postet nga: dubravë

Në burgun e Dubravës tentohet të futet telefoni duke u 'fshehur' në një reshov - FOTO

Në Qendrën Korrektuese në Dubravë është parandaluar futja e një telefoni i cili ishte improvizuar në një reshov elektrik.

Rrahje mes të burgosurve në Dubravë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka ndodhur një rrahje në burgun e Dubravës, më 11 janar 2022.

Në burgun e Smrekonicës gjenden armë të ftohta, telefona e kuti me tableta - FOTO

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka njoftuar se gjatë një bastisje në Qendrën Korrektuese në Smrekonicë gjatë ditës së djeshme janë gjetur 20 bisqe, telefona, kabllo, ...

Rrahje në mes të burgosurve në 'Dubravë'

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy të burgosur kanë pasur një mosmarrëveshje në mes vete.

Dubravë - Parandalohet futja e drogës brenda burgut - FOTO

 

ShKK kap dhe parandalon hyrjen e lëndëve narkotike në burgun e Dubravës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, në qastet e fundit, ka ndaluar futjen e dy pakove, në Burgun e Dubravës, në të cilat ishte fshehur e kamufluar substancë e ...

Vdes qytetari i aksidentuar ditë më parë në Istog

Një person i aksidentuar ditë më parë në Istog, ka vdekur ditën e djeshme në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Aksidenti, që rezultoi fatal, sipas Policisë së ...

Ndalohen dy persona të dyshuar për futje të narkotikëve në Burgun e Dubravës

Prokuroria e Pejës ka njoftuar se pas ndërmarrjes së veprimeve hetimore në koordinim me Policinë e Kosovës, përkatësisht me Njësitin për Hetimin e ...