Postet nga: dejan vasiq

Gjykimi ndaj të akuzuarit për krime lufte shtyhet për afat të pacaktuar pas avancimit të kryetarit të trupit gjykues, Mentor Bajraktari

Shqyrtimi gjyqësor i paraparë të mbahej sot më 04.07.2024 në Gjykatën e Prishtinës ndaj të akuzuarit për krime lufte në komunën e Vushtrrisë, Sllagjan Trajkoviq, është ...

Gjobitet avokati që kishte dërguar praktikantin për përfaqësim në seancën për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykata e Prishtinës ka gjobitur me 350 euro avokatin Dejan Vasiq lidhur me ndodhinë e në seancën e djeshme (12.06.2024), kur praktikanti i zyrës së tij kishte përfaqë...

Ndodhi e pazakontë në gjyqin e të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, praktikanti i zyrës e zëvendëson avokatin

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, u përcoll me një ndodhi të pazakontë.

Ish-polici i Serbisë i akuzuar për krime lufte në Kamenicë, nuk e pranon fajësinë

Zllatan Arsiq, i akuzuar për krime lufte ka dalë sot para Gjykatës së Prishtinës për t’u përballur me akuzat e ngritura nga Prokuroria Speciale.

Urdhra për torturë e vrasje të civilëve shqiptarë - Dosja e Prokurorisë për dy serbët e dyshuar për krime lufte

Ish-komandanti stacionit policor në Istog, Momir Pantiq dhe ish-polici Zharko Zariq janë dy serbët e arrestuar nga Policia e Kosovës para pak ditësh nën dyshimet pë...

Dështon seanca ndaj Sllaxhan Trajkoviq, i akuzuar për krime lufte në rajonin e Vushtrrisë

 Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestar ndaj Sllaxhan Trajkoviq, i akuzuar për krime lufte kundër popullatës civile në zonën e Vushtrrisë.

Millorad Dokoviq i akuzuar për krime lufte në Kosovë- Foto: Laurant Berisha

I akuzuar për krime lufte në rajonin e Pejës, Millorad Gjokoviq thotë se ndihet i pafajshëm

Millorad Gjokoviq, i akuzuar për krime luftë kundër popullatës civile gjatë luftës së fundit në Kosovë, u soll i prangosur në Gjykatën e Prishtinës.

Apeli pritet të vendos për ankesën e të dënuarit për krime lufte dhe të Prokurorisë Speciale

Në gjykatën e Apelit është mbajtur sot seanca për shqyrtim të ankesave nga ana e palëve në procedurë lidhur me aktgjykimin dënues të të akuzuarit pë...