Postet nga: Beqir Hoxha

Aktakuza për përfitim të 78 mijë e 200 eurove në emër të fajdesë, të akuzuarit me vendim të Gjykatës i ndërprehet paraburgimi

Gjykata e Prizrenit e ka liruar nga paraburgimi të akuzuarin për fajde, Beqir Hoxha.

Aktakuza për përfitim të 78 mijë e 200 euro në emër të një fajdesë, deklarohet në gjykatë i akuzuari

Beqir Hoxha ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë që po e ngarkon atë me fajde.

Dosja e fajdesë - Për 11 mijë euro të dëmtuarit u detyruan t`i kthejnë 78 mijë euro

Prokuroria e Prizrenit, ka ngritur aktakuzë për fajde kundër të pandehurit Beqir Hoxha.

Edhe dy muaj paraburgim të dyshuarit për fajde

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda ia ka vazhduar paraburgimin të dyshuarit për fajde, Beqir Hoxha.

Gjykata vendos për Beqir Hoxhën, i dyshuar për fajde

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, gjyqtarja e procedurës– Ajser Skenderi, ka caktuar masën e paraburgimit, në kohëzgjatje prej një muaji ndaj të ...

Dyshohet se për 11 mijë euro, mori me fajde 78 mijë euro, prokuroria kërkon paraburgim për Beqir Hoxhën

Prokuroria në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, të mërkurën, ka kërkuar caktimin e paraburgimit ndaj Beqir Hoxhës, i cili u arrestua për dyshimin ...

Dosja e Prokurorisë për fajdetë në Prizren: Për 11 mijë euro, të dëmtuarit u detyruan të kthejnë mbi 78 mijë euro

Gjendja e rëndë financiare dhe rimëkëmbja e biznesit kishin detyruar babë e bir që të kërkojnë para borxh me fajde.

Aksion kundër fajdes në Prizren, arrestohet Beqir Hoxha

Një aksion i madh i Policisë së Kosovës është zhvilluar në Prizren kundër fajdes.