Postet nga: detyrimi

Polici i arrestuar nën dyshimin për fajde suspendohet dhe dërgohet në ndalim

Zyrtari policor L.B. është arrestuar gjatë ditës së sotme nën dyshimin për fajde, detyrim dhe organizim të skemave piramidale.

Aksion i gjerë në disa lokacione në Kosovë kundër fajdeve dhe detyrimit, i dyshuar edhe një polic

Një aksion i gjerë është duke u zhvilluar nga Inspektorati Policor i Kosovës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës në disa lokacione të ndryshme në Prizren, Malishevë ...

Dosja: Si u zhyt pronari i restorantit në 1.5 milion euro fajde

Në kopjen e kërkesës së Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit që e ka siguruar Kallxo.com, përshkruhen veprimet e të pandehurve, dy vë...

Gjykimi i Asdren Mekajt për detyrim, administrohen prova të reja të paraqitura nga Prokuroria Speciale

Asdren Mekaj është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë Speciale për veprën penale - detyrim.

Liria e besimit në Zot sipas Kuranit

Besimi i vullnetshëm dhe i lirë në Zot, sipas shumë citateve të Kuranit shihet si një e drejtë ekskluzive e çdo individi. Kjo e drejtë personale, është e pë...

Prizren, Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarit për fajde e detyrim

Policia e Kosovës dje ka zhvilluar një aksion në Prizren, ku ka arrestuar dy persona nën dyshimin për fajde, detyrim dhe kanosje.

Ferizaj, Gjykata vendos lidhur me të dyshuarit për fajde e detyrim

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurve S.T. dhe A.T., të dyshuar për ...

Detyrojnë Fëmijën të Kërkojë Lëmoshë

Policia ka arrestuar një burrë dhe një grua në Prishtinë nën dyshimin se e detyruan një fëmijë të kërkojë lëmoshë.