Postet nga: detyra zyrtare

Policët pengohen e sulmohen gjatë detyrës zyrtare

Gjatë ditës së djeshme në dy komuna të Kosovës Policia e Kosovës është sulmuar dhe penguar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.

Ferizaj - Sërish dështon seanca ndaj Inspektorit të ATK-së

Ibrahim Mustafa, inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës, Rajoni i Ferizajt, është dashur të dalë para gjykatësit për t`u përballur me aktakuzën e ...

Gjykimi ndaj Skender Fetiut dhe Kamer Lecit ne Gjilan

Gjilan - Rojtari i pyllit deklarohet për fajësinë para Gjykatës

Skender Fetiu dhe Kamer Leci, kanë dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë e cila ata i ngarkon me dy ...

Gjakovë, aktakuzë ndaj dy policëve për rrahjen e një qytetari

Prokuroria e Gjakovës ka ngritur një aktakuzë ndaj dy zyrtarëve policor për veprën penale keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike si dhe ...

Dyshime për dallavere në regjistrim të veturave, aktakuzë për zyrtarin e administratës

Prokuroria në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet Sh.B., për veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Zyrtari i suspenduar i OShP-së: Nuk e kam pritur se do ndiqesha nga drejtësia

Ekrem Salihu, anëtar i Bordit të OShP-së, aktualisht i suspenduar nga detyra, i cili po akuzohet nga Prokuroria e Shtetit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, deklaroi ...