Postet nga: Destan Shabanaj

Apeli vërteton dënimin për krime lufte ndaj në Zllatan Krstiqit dhe Destan Shabanaj

Dënimi me burgim prej 21 vjet e gjysmë ndaj Zllatan Krstiqit dhe Destan Shabanaj për krimet e kryera në Nerodime të Epërme është vërtetuar nga Gjykata e ...

Pas dënimit për krime lufte në Nerodime avokati i të akuzuarit paralajmëron ankesë  në Apel

Mentor Neziri, avokati i të akuzuarit për krime lufte, Destan Shabanaj, e ka cilësuar si jo të drejtë dhe të paargumentuar dënimin e Gjykatës për ...

21 vite e gjysmë burg për të akuzuarit për krime lufte në Nerodime të Epërme në vitin 1999

 

I vjen fundi gjykimit për krime lufte në Nerodime

Gjykimi për krime lufte në Nerodime të Ferizajt, ndaj të akuzuarve Zlatan Kërstiq, Destan Shabanaj, i ka ardhur fundi. Në seancën e kaluar dy të akuzuarit e ...

I akuzuari pёr krime lufte nё Kosovё kёrkon tё gjykohet në Hagë

Destan Shabanaj, i cili po akuzohet pёr krime tё luftёs nё rajonin e Ferizajt, ka kёrkuar qё tё gjykohet nga Haga.

Krimet e luftës në Nerodime, gjykimi i dy të akuzuarve prek fundin

Gjykimit të Zllatan Kërstiqit dhe Destan Shabanajt, të akuzuar për krime lufte kundër popullatës civile shqiptare në Nerodime të Epërme të Ferizajt, në vitin 1999, po ...

Të akuzuarit për krime lufte të kryera në Nerodime, japin mbrojtjen e tyre

Në gjykimin e Zlatan Kërstiq dhe Destan Shabanaj, të akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime e Epërme, të Ferizajt, janë ...

Gjykimi për krimet e luftës në Nerodime, dëshmitari tregon si u arrestua bashkë me të akuzuarin

Në gjykimin e Zllatan Kërstiqit dhe Destan Shabanajt, të akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime e Epërme të Ferizajt është ...