Postet nga: Dënim

Burgim deri në 10 vjet për zjarrvënie të qëllimshme

Si pasojë e zjarreve që kanë përfshirë rajone të ndryshme të Kosovës në javën e fundit, një qytetar i Malishevës ka vdekur.

Prizren, dënohet me tri vite burg për vjedhje të rëndë

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me tre vite burgim, një mijë euro gjobë dhe dënim plotësues të akuzuarin G. Sh. për vjedhje të rëndë.

Ish presidenti francez Sarkozy dënohet me tre vite burg, duke përfshirë dy vite me kusht

Një gjykatë në Francë e ka dënuar me tre vite burg, duke përfshirë dy me kusht ish presidentin Nicolas Sarkozy.

Dënohen me 1 vit burg dhe 500 euro gjobë të akuzuarit për vjedhje të rëndë

Gjykata e Prizrenit, ka shpallur fajtorë të akuzuarit E.Sh., dhe A.K., pasi që të njëjtit në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale, vjedhja e rëndë.

Prizren – Dënim me burg e gjobë ndaj një personi për vjedhje të rëndë

 

Burg e gjobë ndaj të akuzuarit për mashtrim

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar me gjobë dhe burgim të akuzuarin F. B., për veprën penale të mashtrimit.

Gjykata dënoi tre persona, nuk i kishin vendosur shenjëzimet gjatë punimeve në rrugë

Gjykata e Prizrenit ka shpallur aktgjykim dënues, ndaj të akuzuarve E. G., D. G., dhe B. M., për shkak të kryerjes së veprës penale shkaktim i rrezikut ...

Pas uljes së dënimit të Shukri Bujës, flet avokati i tij

Ish kryetari i Lipjanit dhe këshillari i Presidentit, Shukri Buja është dënuar sot me 2 vjet denim me burg për veprën e keqpërdorimit të detyrës. ...