Postet nga: Dënim

Gjobitet pasi nuk i kishte mbuluar targat e Serbisë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka identifikuar një veturë me targa të Serbisë që nuk vendos strikera në targa.

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet me 4 mijë euro për punësimin e vajzës së tij

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor për konflikt interesi kryetarin e Klinës, Zenun Elezaj dhe e ka dënuar me 4 mijë euro gjobë.

Pas ankesës së BIRN dhe IKS, PDK në Drenas dënohet me 300 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka njoftuar se pas ankesës së BIRN dhe Internews Kosova ka gjobitur me 300 euro Partinë Demokratike të Kosovës, dega në ...

Pas ankesës së BIRN/IKS, Lëvizja Vetëvendosje gjobitet me 300 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka njoftuar se pas ankesës së BIRN dhe Internews Kosova ka gjobitur me 300 euro Lëvizjen Vetëvendosje për thyerje ...

Ia ruante armën të vëllait, dënohet me 450 euro gjobë

Shehap Vuran, është shpallur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata e Prizrenit me 450 euro gjobë.

Pejë - Dënohet me 3000 euro gjobë për sulmin pas zënkës në parking

Princ Dobroshi është dënuar sot nga Gjykata e Pejës për vepër penale të sulmit.

Dënohen të bashkakuzuarit e Tunë Kçirajt

Hil Kaçinari, Pater Berisha, Shpejtim Kastrati, Kadri Krasniqi dhe Safet Kyçyku, janë shpallur sot fajtorë nga Gjykata e Prizrenit.

Burg dhe gjobë për dy vëllezërit për përdorim dhe armë pa leje