Postet nga: Dëmet

Lufta e Rusisë në Ukrainë po i shkakton 4.2 miliardë euro dëme ndërtesash në javë

Lufta në Ukrainë ka hyrë sot në ditën e 70-të. 

Dëmet nga termeti në Mostar të Bosnje dhe Hercegovinës (FOTO)

Një pjesë e kulmit është shembur në një shtëpi në Mostar të Bosnje dhe Hercegovinës nga termeti që ndodhi sot në orët e vona, raporton Klix.ba.

Bujqit e Fierit ende nuk kanë marrë dëmshpërblim për kulturat bujqësore të dëmtuara nga vërshimet

Rreth 100 hektarë tokë bujqësore që shtrihen në 5 fshatra të bashkisë së Fierit janë vërshuar nga uji në fund të vitit 2021, duke dëmtuar të mbjellat dhe ekonomitë familjare ...

Komuna e Skenderajt: Komisioni vlerësoi dëmet në pronat e tyre dhe të familjarëve

Komuna e Skenderajt ka akuzuar një komision komunal të themeluar me vendim të ish-kryetarit Bekim Jasharit, për konflikt interesi në kohën kur kanë vlerësuar dëmet e ...

Asnjë komunë nuk ka të dhëna përfundimtare për vlerën e dëmeve që u shkaktuan nga zjarret

 

Skënderaj e Rahoveci i kërkojnë Ministrisë kompensim për dëmet bujqësore nga shiu e breshëri

Skënderaj dhe Rahoveci, nuk mund të mbulojnë dëmet e shkaktuara në kulturat bujqësore të shkaktuara nga moti i ligë, breshëri dhe shiu i rrëmbyeshëm ...

VIDEO: Dëmet e ‘lumit’ në kryeqytetin pa lumë

Shiu i së dielës ka shkaktuar dëme të mëdha materiale nëpër kryeqytet dhe jo vetëm.

Qeveria siguron objektet e veta nga dëmet, zotohen 70 mijë euro

Javë që shkoi, dikasteri qeveritar i punëve të brendshme në Kosovë, bëri të ditur se ka nisur procedurat për t’i siguruar objektet qeveritare nga dëmet. ...