Postet nga: Cilesia

Dyshimet për tenderin e Prizrenit, ulëset e reja nisin të ndryshken

Një numër i konsideruar ulësesh të vendosura në 'Sheshin Kej' të Prizreni janë dëmtuar.

Ndotja e ajrit, Kosova në zonën e verdhë

Cilësia e ajrit në Kosovë, sipas matësit të vendosur në Ambasadën e SHBA-së, tregon se aktualisht në parametra të lejueshëm.

Auditori identifikon dobësitë e kontrollit të cilësisë së miellit dhe mishit

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ende nuk e ka plotësisht funksional sistemin e sigurisë në tërë zinxhirin ushqimor. Vlerësimi i sigurisë në ushqim përmes listave të ...

Oksford kryeson listën e universiteteve më të mira në botë

Universiteti i Oksfordit është renditur i pari në listën ndërkombëtare të universiteteve më të mira për të katërtin vit me radhë.

Një vit i rëndë për arsimin

Viti shkollor 2018/2019 në Kosovë është përmbyllur me probleme të shumta dhe përplasje ndërmjet mësimdhënësve, Sindikatës së Arsimit dhe institucioneve arsimore në Kosovë. Ekspertë ...

SBAShK-u alarmon për shkelje të të drejtave në arsim - VIDEO

Sindikata e Pavarur e Arsimit dhe Shkencës pretendon se ka diskriminim në marrëveshjen kolektive, me të cilën vetëm anëtarët e Sindikatës së Arsimit, ...

Problemet në studimet e doktoratës në shkencat shoqërore në UP

Në raportin “Orteku në Arsimin e Lartë: Studimet e Doktoratës në Shkencat Sociale dhe Humanistike në Universitetin e Prishtinës” i realizuar nga Instituti Kosovar për Kërkime ...

Përjashtimi nga 'EQAR', Kuvendi me Seancë të Jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës sot do të mblidhet që të mbajë një seancë të jashtëzakonshme. Nga ora 11:00, Kuvendi do të ketë një seancë me vetëm një pikë të ...