Postet nga: ammk

AMMK lanson fushatë vetëdijësuese për cilësinë e ajrit në Kosovë

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), ka nisur një fushatë që synon rritjen e ndërgjegjësimit të publikut të gjerë dhe palëve të tjera ...

Gjendja e lumenjve, vetëm dy inspektorë janë për mbrojtjen e ujërave

Resurset e ujit në territorin e Kosovë janë keqshfrytëzuar dhe ndotur tregojnë të dhënat e raportit të Agjencisë së Mbrojtjes së Mjedisit të Kosovës.

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit bën thirrje të mos ngacmohen gjarpërinjtë në Gërmi

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës përmes një reagimi për media kanë thënë se gjarpërinjtë në Parkun e Gërmisë janë pjesë e ...

AMMK: Industria, transporti dhe sektori i djegieve të vogla janë ndotësit më të mëdhenj të ajrit

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka publikuar raportin vjetor për gjendjen e ajrit në Kosovë për vitin 2021 ku thuhet se procesi i identifikimit të ...

Kosova e para në vlerësimin e EIONET për rrjedhën e të dhënave për mjedis

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka njoftuar se vendi ka shënuar progres në Rrjetin Evropian për Informim dhe Vëzhgim, EIONET sa i pë...

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit alarmon për rrrezikun nga zjarret në pyje - FOTO

Drejtoria për Administrimin e Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna” përmes një njoftimi kanë bërë thirrje për kujdes dhe mbrojtje të pyjeve nga zjarret.

1040 deponi ilegale të mbeturinave më pak sesa në vitin 2019

 

AMMK bën thirrje për mbrojtje të Parqeve Kombëtare nga zjarret

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka bërë thirrje për mbrojtje të Parqeve Kombëtare nga zjarret e mundshme.