Postet nga: Cilësia e Ajrit

Cilësia e dobët e ajrit dhe ujit vazhdon të mbetet problem në Kosovë

Cilësia e ajrit në territorin e Kosovës ka tejkaluar vlerat maksimale të lejuara dhe po ashtu cilësia e ujërave sipërfaqësore vazhdon të jetë e ...

Google Maps tani ju ndihmon të gjeni ajër të pastër

Google Maps si në sistemin iOS ashtu edhe në Android ka një shtresë të re të Cilësisë së ajrit që mund të jetë e dobishme kur planifikoni shëtitjen ...

Rama: Me Bankën Botërore jemi në koordinim për subvencionim të zëvendësimit të kaldave të vjetra me të reja

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për "Ditët e Energjisë së Gjelbër", kryetari i Prishtinë...

Zëvendëspresidentja e MCC-së sheh nga afër investimet në monitorimin e cilësisë së ajrit

Zëvendësministrja e Fondacionit të Mijëvjeçarit (MCC), Alicia Mandaville, vizitoi Institutin Hidrometeorologjik të Kosovës, ku pa nga afër investimin e MCC-së në stacionet për ...

Cilësia e ajrit në kryeqytet

Në mëngjesin e sotëm cilësia e ajrit në Prishtinë ka qenë mesatare.

Cilësi mesatare e ajrit sot në Prishtinë

Cilësia e ajrit mëngjesin e sotëm në Prishtinë është mesatare.

Prishtina

Cilësi e pranueshme e ajrit në Prishtinë

Shumica e qyteteve të Kosovës kanë regjistruar cilësi të mirë të ajrit gjatë ditës së sotme.

Cilësi mesatare e ajrit sot në Prishtinë

Cilësia e ajrit në Prishtinë është mesatare. Sipas të dhënave të matësit të Ambasadës së SHBA-së, në ora 16:00, indeksi i kualitetit të ajrit është 61.