Postet nga: buxheti

Kurti: Policia e Kosovës ka kryer 437 operacione, ka shkatërruar 31 grupe kriminale

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka lavdëruar punën e Policisë së Kosovës, gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë.

2% e pasurisë së Elon Musk mund të zgjidh problemin e urisë në botë

Një grup i vogël individësh shumë të pasur mund të ndihmojë në zgjidhjen e urisë në botë me vetëm një pjesë të vlerës së tyre neto, ...

Kineastët Ministrisë së Kulturës: Filmi të shpallet fushë me interes të veçantë shtetëror

Një grup i kineastëve kosovarë, drejtues institucionesh filmike e producentë, i kanë propozuar Ministrisë së Kultuërs, Rinisë dhe Sportit, që Filmi (kinematografia) të shpallet fushë me interes të ...

Deklarohet për fajësinë shefi i Prokurorimit në Gjilan

I akuzuari për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Salih Kqiku, shef i Prokurorimit në Gjilan, ka dalur para Gjykatësit në Gjilan për t`u përballur ...

Komuna e Prishtinës shpenzoi 43 milionë euro deri në korrik nga buxheti prej 121 milionësh

Buxheti i komunës së Prishtinës për këtë vit ka qenë afër 86 milionë euro, ndërsa me mjetet dhe projektet e bartura nga vitet paraprake, buxheti ...

MPMS më 2020 u ndau pensione të vdekurve, me vlerë mbi 100 mijë euro

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka ndarë pensione për persona të vdekur, pasi këta të fundit nuk ka i larguar nga listat e pagesave.

Në 2022, Komuna e Prishtinës pritet ta ketë buxhetin mbi 90 milionë euro

Gjatë javës së kaluar Komuna e Prishtinës ka mbajtur diskutime publike me të gjitha drejtoritë ku është diskutuar për projektet dhe planifikimin e buxhetit për vitin 2022.

Rreth 8.7 milionë euro i teprojnë nga buxheti komunës së Prizrenit

Komuna e Prizrenit i kanë shkuar në suficit 8 milionë e 688 mijë e 134 euro nga buxheti final që ka pasur prej 53,654,638.00 euro.