Postet nga: Burojë

Fshati i Hashim Thaçit, rruga e papastruar nga bora dhe tentimi i 17 vjeçarit për të votuar (VIDEO)

Në fshatin Burojë të Komunës së Skenderajt, e cila është vendlindja e ish-presidentit Hashim Thaçi, rrugët nuk janë pastruar nga bora që ka rënë ditët ...

Komuna e Skenderajt deklarohet për mosafaltimin e rrugës në Burojë

KALLXO.com raportoi të martën se rruga “Dëshmorët e Burojës” në fshatin Burojë të Skenderajt nuk është asfaltuar siç kishte premtuar kryetari Bekim Jashari në muajin ...

Skenderaj - kallxo.com

Investimet në Skenderaj që u nisën pas debatit "Jeta në Komunë"

Rruga "Sami Geci" në fshatin Llaushë dhe rruga "Dëshmorët e Burojës" në fshatin Burojë të Skenderajt kanë filluar të ndërtohen pas premtimit që Kryetari i Skenderajt ...

Fshati i presidentit Thaçi bëhet me rrjet të ri elektrik pas raportimit të KALLXO.com

KEDS-i ka filluar punimet për instalimin e rrjetit të ri elektrik dhe vendosjen e shtyllave të reja të betonit në fshatin Burojë të Skenderajt.

Thaçi lajmërohet i buzëqeshur pranë prindërve të tij në Burojë (FOTO)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi një ditë para se t'i drejtohet qytetarëve në lidhje me aktakuzën e ngritur nga Zyra e Prokurorit Special, është lajmëruar ...

Kryetari i Skenderajt: Pacientët me coronavirus janë nga Buroja

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se dy rastet e para të shënuar në këtë komunë janë nga fshati Burojë, përkatësisht lagja ...

Bashkëfshatarët e Hashim Thaçit ankohen për probleme me rrymën

Shtyllat elektrike të vjetruara, telat e varur në pemë dhe energjia e dobët elektrike në fshatin Burojë të Skenderajt po dalin të jenë mjaft shqetësuese për banorë...

Pas raportimit të KALLXO.com, rregullohet asfalti në fshatin e Presidentit

Rrugët për te shtëpitë e familjes së Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi, në fshatin Burojë të Skenderajt kanë filluar të rregullohen pas raportimit të KALLXO....